Koop nu deze prachtige vakantiewoning in Nederland incl. eigen grond

De Lithse Ham, kavel nr. 13

De omgeving van de Lithse Ham biedt een legio aan recreatiemogelijkheden.

Watersport

Het gebied is omgeven door water. Vanuit de jachthaven kun je gemakkelijk het water op en diverse watersporten uitoefenen. Zeilen, varen, windsurfen waterskiën etc.

Natuurlijke omgeving

De gemeente Noord-Brabant is een groene provincie met een gevarieerd landschap. De gemeente Oss biedt landschappelijk een gevarieerde keuze. Klei en zand komen samen. Aan de noordkant het prachtige Maas- en rivierenlandschap met zijn mooie polders en aan de zuidkant de bossen en heide. Kortom, dé perfecte omgeving voor mooie wandel- of fietstochten.

De Lithse Ham is gelegen aan de Maasroute. Hier zijn diverse tochten te maken die grotendeels over dijken en door de uiterwaarden van de Maas en de Waal lopen. Informatie, beschrijvingen en routekaarten zijn verkrijgbaar bij de toeristische informatieposten of via de diverse websites.

Cultuur en avontuur  

Naast water en natuur biedt de omgeving van de Lithse Ham ook ruimte voor cultuur. Zo is er o.a. Kunst aan de Maas en zijn er in de nabije omgeving talloze musea, galeries en bezienswaardigheden. De steden Den Bosch en Oss zijn makkelijk te bereiken. Ook zijn er diverse actieve uitjes mogelijk.


Neem vandaag nog contact met ons op!

E-mailen
Bellen
Map
Info