Koop nu deze prachtige vakantiewoning in Nederland incl. eigen grond

De Lithse Ham, kavel nr. 13

Entree

De entree geeft toegang tot de diverse ruimtes van het chalet (badkamer, toilet, CV-kast en woonkamer/keuken). De entree is voorzien van o.a. een kapstok en schoenenplank. Hierdoor kan men op het gemak de jas ophangen en evt. schoenen boven op de daarvoor bestemde plank plaatsen.

Woonkamer/open keuken

De woonkamer is een ruime en lichte kamer met veel raampartijen met uitzicht op de jachthaven en de Maas. De woonkamer is volledig ingericht met o.a. een zithoek met grote salontafel en televisie, een groot dressoir, een 4-persoons eethoek en een grote open keuken voorzien van een 4-pits RVS kookplaat. In de keuken bevindt zich ook een afzuigkap, ingebouwde koel- vriescombinatie (Liebherr), ingebouwde vaatwasser en ingebouwde combi oven/magnetron. De keuken heeft een ruim werkblad en biedt zeer veel opbergruimte d.m.v. de keukenkastjes.

Badkamer

De luxe afgewerkte, volledig betegelde badkamer is voorzien van een ruime douchecabine, vrijstaand wastafelmeubel en design radiator. De badkamer heeft een automatisch luchtafvoersysteem met aparte schakelaar en is voorzien van een kantelraam. In de nis is ruimte gecreëerd voor een wasmachine en/of droger (er is een wasmachine aansluiting met dubbel stopcontact).

Apart toilet

Naast de badkamer is een aparte toiletruimte met toilet en een fonteintje. De ruimte is halfhoog betegeld en heeft tevens een automatisch luchtafvoersysteem met aparte schakelaar en kantelraam.

Slaapkamer 1

De grote tweepersoons slaapkamer is voorzien van een tweepersoons bed en ruime ingebouwde kledingkast. Deze ruimte heeft een dubbel kantelraam. Aan de kopse kant van het bed staat nog een groot kledingdressoir. Aan beide kanten van het bed zitten dubbele stopcontacten en staan nachtkastjes. In de slaapkamer is tevens een TV-aansluiting.

Slaapkamer 2/ hobbykamer

In dit vertrek is staat een stapelbed voor twee personen en is nog ruimte voor een smalle kledingkast. Deze kamer kun je ook gebruiken als opbergruimte/hobbykamer. Door middel van een slaapbank te plaatsen in de woonkamer zouden er nog twee extra slaapplaatsen in de chalet gecreëerd kunnen worden.

De buitenruimte

Het kavel heeft een eigen elektriciteit- en wateraansluiting. Op het kavel (totale kaveloppervlakte is 282m2) is één privé parkeerplaats aanwezig. Tevens is er een ruime schuur aanwezig met overkapping. Door middel van klimop en een schutting element is er geen inkijk vanuit het park in de tuin. Toch heeft de toegang tot het kavel een open karakter d.m.v. de bestrating en de overkapping van de schuur. Het chalet zelf is rondom compleet afgewerkt met composiethout en heeft aan twee zijden een brede uitloop. Het kavel is voorzien van een verhoogd betegeld terras met uitzicht op de jachthaven en de Maas. Het niet-betegelde gedeelte is een gazon met in de hoeken van de tuin perken met o.a. prachtig bloeiende hortensia’s. De zichtzijde is voorzien van een schutting met doorkijk. Voor nog meer privacy kan gekozen worden voor een dichte schutting of begroeiing.

Meer info opvragen? Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen.

E-mailen
Bellen
Map
Info